De producten die u op de website koopt, worden met de groots mogelijke zorg ingepakt, zodat ze zonder beschadigingen bij u thuis belanden. Alle aankopen, met uitzondering van custom bestellingen, worden binnen 3 werkdagen verzonden nadat de betaling is ontvangen/verwerkt.

Wilt u uw order annuleren neem dat direct contact op via een bericht of per telefoon op +31 6 40408056. Annuleren kan tot 12 uur na bestellen kosteloos, hierna zijn eventueel al gemaakte kosten voor verzending en retourneren voor de koper. Dit om een zo vlot mogelijke verzending mogelijk te maken.

Mocht u zich bedacht hebben, en het product willen retouren, dan is dit uiteraard mogelijk. Wel is het zo, dat de kosten van het terugzenden in dit geval bij u als consument liggen.

Voor verzending binnen Nederland bestaan er twee tarieven, namelijk een brievenbuspakket voor kleine producten, en een klassiek pakket voor de grotere producten als handtassen. De kosten hiervoor zijn respectievelijk €2,50 en €3,45. Voor losse sieraden zijn de verzendkosten 1,50.

Voor de volledige voorwaarden kunt u hier terecht.

Liefs, Alexandra