Contact gegevens:
Studio Texlex
Latijnse Schoolstraat 3
4331BP Middelburg
Alexandrahuurman@gmail.com
+31 6 4040 8056
BTW nr: NL002010703B66
KVK nr: 57080984

Mijn naam is Alexandra Rijkse-Huurman en ik ben Studio Texlex! Een studio voor textiel en productdesign waar ex-perimenten, kennis, kunde en een fascinatie voor materiaal de drijvende kracht zijn achter de ontwerpen. De stijl wisselt van simpel en puur tot uitbundig en luxueus. Ontwerpen voor mij is herinterpreteren, hergebruiken en fantaseren. Altijd alert op dat beetje serendipiteit dat van gewoon iets bijzonders maakt.

Omdat kiezen niets voor mij is varieert mijn werk dagelijks. Soms graaf ik me onder in een stapel leren lapjes om nieuwe tassen te maken, de andere dag red ik een lamp of laat ik me meeslepen in een idee voor een nieuwe print. Doen geeft ideeën en dat maakt iedere dag weer meer mogelijk.

Na mijn studie textieldesign in Maastricht heb ik eerst wat projecten gedaan waarin ik van voornamelijk textielontwerpen, meer naar product ben gegaan. Waar mooie en bijzondere spullen mij ongelofelijk gelukkig kunnen maken ligt het in de lijn daar meer mee te doen en in januari 2015 ben ik begonnen om producten te gaan maken onder het label ‘Studio Texlex’.

Naast het ontwerpen en maken van nieuwe producten staat Studio Texlex altijd open voor nieuwe samenwerkin-gen en projecten, dus bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag, stel deze gerust en neem contact op via .